De Soepsteen op het Delft Fringe Festival

De afgelopen 4 jaar stond Jehee Vertelt op het theaterfestival: Delft Fringe Festival. Ook dit jaar zijn wij van de partij en wel met onze voorstelling: De Soepsteen.

Dit jaar is een zeer bijzonder jaar, want we gaan digitaal. Delft Fringe Festival nodigt iedereen uit voor de allereerste online editie van het festival. Geniet van een heuse theatrale binge-watch-marathon. In je eigen woonkamer, op het balkon of in de tuin. Via je laptop, tablet of smartphone. Ruim 30 jonge makers – van cabaretier tot singer-songwriter en van danser tot theatermaker – staan al maanden te popelen om weer het podium op te gaan. Delft Fringe Festival laat hen elf dagen lang van je beeldscherm knallen, zo jouw woonkamer in!

Festivalgevoel 2.0

De voorstellingen van de ruim 30 makers zijn deze zomer op vaste tijden online te zien via de website van het festival. Ondanks dat de vorm anders is dan voorgaande jaren, biedt Delft Fringe Festival een echte culturele belevenis. Onverwachte ontmoetingen, gezellige festiviteiten en interactieve ervaringen zullen op verrassende wijze je woonkamer binnenkomen voor een echt festivalgevoel 2.0! Vanaf het kopen van je ticket tot het moment dat je de laptop dichtklapt.

Over Delft Fringe Festival

Delft Fringe Festival geeft jonge makers de kans om vlieguren te maken binnen een professionele setting en zich op deze manier verder te ontwikkelen. Maar óók om het publiek te vermaken, te ontroeren en zich te laten verleiden door deze fantastische nieuwe talenten. Jouw ticket is hun springplank. Een springplank de wereld in. Met ruim 14.000 bezoekers in 2019 is Delft Fringe Festival inmiddels een begrip geworden. In de afgelopen jaren bood Delft Fringe Festival een springplank aan o.a. Lisa Ostermann, Eva Bos, Belinfante Quartet, tg Alles Valt, De Gestampte Meisjes, Jasper Smit en HUN.

Start kaartverkoop

Vanaf 1 april is het volledige programma bekend. De kaartverkoop start op zaterdag 24 april via www.delftfringefestival.nl.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin