“Once again...welcome to my house. Come freely. Go safely; and leave something of the happiness you bring.”

Bram Stoker, Dracula

Prinsessen, Heksen, Pratende Konijnen, Schateilanden, Straatkinderen, Gele klinker wegen, Helden, Gekke Hoedenmakers en Strijdende families. Jehee Vertelt biedt kennismakingen met bekende verhalen, in het theater, op school en Youtube.

Deze site is nog in aanbouw, maar kijk gerust even rond. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Agenda

Venue Location Tickets
18 oktober

Luisteravonturen LIVE

Meer informatie

Voorstellingen

Onze voorstellingen zijn voor jong en oud, in alle soorten en maten.

We spelen de voorstellingen op verschillende locaties zoals, bassischolen, kinderdagverblijven, festivals, bibliotheken, sommige zolders en natuurlijk theaters.

Educatie

Voor ons zijn de ontdekprojecten echte avonturen. Kinderen worden piraten, prinsessen of monsters, in een vingerknip. Samen met één van onze vertellers maken de kinderen kennis met bekende en onbekende verhalen, door middel van theatrale oefeningen. Het enige wat daarvoor nodig is, is een beetje verbeelding.

Luisteravonturen

Heeft u goede herinneringen aan de sprookjes hoorspelen van vroeger! Goed nieuws, voor u en uw kinderen hebben wij een nieuw project opgestart. Luisteravonturen. Wij vertellen bekende en onbekende verhalen, in een nieuw jasje met een vleugje nostalgie.

Voor meer informatie over dit project, kunt u op de projecten pagina vinden. Wilt u gewoon zelf op onderzoek uit gaan, klik dan op de knop hier onder om naar de website te gaan.